Creatieve Markt Sittard op Koningsdag: Een Oproep aan Creatievelingen

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Stichting Oranjecomité Sittard organiseert op Koningsdag, zaterdag 27 april, opnieuw een bruisende creatieve markt in de binnenstad. De sfeervolle Oude Markt en het Kloosterplein worden omgetoverd tot een vrijmarkt, waar lokale creatievelingen en amateurkunstenaars hun kunstwerken kunnen tonen en verkopen.

Een Vrijmarkt voor Kunstliefhebbers

Van sieradenmakers tot fotografen, van beeldhouwers tot borduurontwerpers, de markt biedt een podium voor een breed scala aan kunstenaars. Deelnemers kunnen hun kunstwerken - variërend van beelden van keramiek en steen tot handgemaakte kleding en sieraden gemaakt van afvalmaterialen - tentoonstellen en verkopen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er voor iedere bezoeker, jong of oud, iets interessants te vinden is.

Aanmelden en Deelname

Creatievelingen die hun werk willen tonen, kunnen zich nog tot 22 april aanmelden. Voor een bedrag van 25 euro krijgen de deelnemers een compleet opgezette marktkraam, inclusief zeil en versiering, en worden ze voorzien van koffie met gebak en oranjebitter.

Programma en Tijden

De markt begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Naast de kunstmarkt zijn er ook optredens en muziek op de Markt, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer. De toegang tot de markt is gratis.

Interesse om deel te nemen aan deze creatieve markt op Koningsdag in Sittard? Stuur dan een mailbericht naar het Oranjecomité voor een aanmeldingsformulier.