Man met geweld beroofd van zijn voertuig in Dieteren

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Op dinsdagmorgen kreeg de politie rond 10:30 uur een melding dat er een overval was gepleegd op de Breedenveldweg in Dieteren. Hierbij bleek de bestuurder van een busje gewond te zijn geraakt. 

Het slachtoffer werd beroofd van zijn voertuig en werd hierbij met een voorwerp in zijn gezicht geslagen. De verdachte zou met de gestolen bus weggereden zijn in de richting van de A2. Niet veel later werd het gestolen busje teruggevonden in Susteren op de Beuningerstraat. Van de dader ontbreekt momenteel nog elk spoor, de politie is naar hem op zoek. Het slachtoffer is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die de overval gezien hebben of die de man hebben gezien. De verdachte is ongeveer 1.85 meter lang en draagt een zwart trainingspak met witte strepen. Als u informatie heeft, neem dan contact met de politie op via 0900-8844.

Adverteren op SittardNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SittardNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Sittard-Geleen
04:03

15° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief