Nog een verdachte aangehouden in onderzoek poging liquidatie in Sittard

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

In het onderzoek naar de poging liquidatie op 12 september jl. op de Bradleystraat in Sittard heeft de politie zaterdagochtend rond 6.30 uur opnieuw een verdachte aangehouden. Het gaat om een man van 36 jaar uit Sittard.

Hij verbleef in een hotel in de gemeente Sittard-Geleen en is daar aangehouden.

Aantreffen vuurwapens
Vrijdagmiddag hield het rechercheteam ook al een verdachte aan. Het betrof een man van 35 jaar uit Maastricht. Na de aanhouding werd zijn woning doorzocht. Daarbij werden twee vuurwapens aangetroffen en in beslag genomen.

Motief/aanleiding
Met de aanhoudingen van deze twee verdachten hoopt de politie meer duidelijkheid te verkrijgen over het motief en/of aanleiding van de poging liquidatie in Sittard. Hierbij raakte een man van 38 jaar ernstig gewond.

Onderzoek
Het rechercheteam zet het onderzoek voort en sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen zullen volgen.  

Beperkingen
Net zoals de verdachte uit Maastricht zit de Sittardenaar in voorlopige hechtenis met beperkingen. Dit betekent dat ook hij geen contact met de buitenwereld mag hebben, alleen maar met zijn raadsman/raadsvrouw.

Adverteren op SittardNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SittardNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Sittard-Geleen
02:39

15° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief