Twee verdachten aangehouden voor overval supermarkt in Geleen

Normal 4037569091 459b91903b o

Geleen - De politie heeft twee mannen aangehouden in het onderzoek na een overval op een supermarkt zondagavond. De mannen zitten vast en worden gehoord. De politie onderzoekt of zij ook betrokken zijn geweest bij de andere overvallen in Geleen.

Onderzoek van de recherche bracht de politie op het spoor van de twee verdachten een 21-jarige man uit Geleen en een 19-jarige man uit Arnhem. De man uit Geleen is zondagavond aangehouden, gevolgd door een aanhouding op maandag in Arnhem. De supermarkt aan de Jos Klijnenlaan werd zondagavond rond 17.30 uur door twee gewapende verdachten overvallen. Het tweetal bedreigde het personeel met een wapen en deed een greep uit de kassa. Personeel en klanten die in de supermarkt aanwezig waren zijn niet gewond geraakt en zijn opgevangen door de politie.

De recherche onderzoekt of de twee verdachten mogelijk ook in verband kunnen worden gebracht met twee andere overvallen (op een slijterij en cafetaria) die dit weekend plaatsvonden in Geleen.

 

Adverteren op SittardNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SittardNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Sittard-Geleen
04:30

15° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief