Voetganger uit Echt aangereden door personenauto

Normal politie

Geleen - Een voetgangster is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De politie onderzoekt de toedracht.

Zondagavond rond 18.50 uur kreeg de politie melding van de aanrijding tussen een voetganger en auto op de Rijksweg-Centrum, ter hoogte van de Raadhuisstraat. Een 35-jarige voetgangster uit Echt raakte ernstige gewond bij de aanrijding, zij is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) en Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoeken de toedracht van het verkeersongeval. De Rijksweg is zondagavond in verband hiermee enkele uren afgesloten geweest voor technisch onderzoek. Uit een blaasproef werd duidelijk dat de 32-jarige bestuurder uit Hoensbroek onder invloed achter het stuur zat. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Adverteren op SittardNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SittardNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Sittard-Geleen
06:00

15° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

93%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief